Conexperience | Onze aanpak
16990
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16990,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Onze aanpak

Conexperience gaat verder dan ‘loyale klanten creëren’. Conexperience biedt tools, methodes en een aanpak die resulteert in een klantrelatie for life. Een relatie die werkt als een echte relatie, waarin men bouwt op elkaar, elkaar vertrouwt, helder is wat men van elkaar verwacht en als het een keer misgaat… dan lossen uw bedrijf en de uw klant dat in onderling overleg op.

icon11

SINGLE

“I have a need”

Er vindt een verandering plaats in het leven van de klant, waardoor er een behoefte ontstaat. Of de klant heeft een dienst of product voorbij zien komen bij een concurrent, vriend of familie en wil ditzelfde.

icon22

DATING

“I orientate”

De klant gaat ‘de markt op’. Misschien vraagt hij brochures of oriëntatiegesprekken aan met verschillende bedrijven. Hij proeft van een aantal en vormt een mening. De prijs is in dit stadium minder belangrijk, het gevoel dat de klant krijgt is daardoor des te belangrijker. Ook meningen van het netwerk van de klant gaan ertoe doen. “Wat vindt mijn omgeving van deze ‘potential’?” is een vraag die de klant zichzelf zal stellen.

icon33

STARTING RELATIONSHIP

“I become a customer”

Na de oriëntatiefase kiest de klant het bedrijf waarvan hij denkt ‘daar zie ik wel wat in’. In deze fase doet de klant alles ‘voor de eerste keer’. Hij neemt voor het eerst een dienst af, hij dient misschien voor het eerst een klacht in en komt voor het eerst in contact met alle aspecten van een bedrijf. Dit is het moment waarop de klant onder de indruk moet zijn van de dienst, het product en de klantgerichtheid. Dit is het moment dat u de klant moet ‘wow-en’. Dit is waar hij voor betaalt.

icon44

RELATIONSHIP

“I am a customer”

De beginfase van deze nieuwe relatie is bevallen en de klant kiest ervoor om klant te blijven. Vaak ontstaat deze fase na de eerste contractverlenging, afloop van trials of proefperiodes en wanneer een dienst of product vernieuwd moet worden. Het bedrijf past goed genoeg bij de klant dat hij besloten heeft te blijven.

icon55

ENGAGED

“I stay a customer”

De klant is gewend aan processen, kent de werkwijze en is bekend met alle aspecten waarmee hij in contact komt met het bedrijf. Hij heeft de intentie voor altijd klant te blijven. Hij heeft al meerdere keren zijn contract verlengd/een product afgenomen en wil dat in de toekomst blijven doen. De klant weet wat hij kan verwachten wanneer er dingen misgaan, hoe de diensten of producten geleverd worden en op welke manier het bedrijf met zijn klanten omgaat.

icon66

MARRIAGE

“I am loyal”

Deze relatie voelt goed. Bedrijf en klant zitten op één lijn en de klant is merktrouw. In deze fase heeft het bedrijf een permanente plek veroverd in het leven van de klant. Hij loopt niet meer weg. Gaat niet meer ‘vreemd’ met andere bedrijven. Hij wil voor altijd blijven.

icon77

GROWING OLD TOGETHER

“I stay forever or I leave”

Waar andere bedrijven stoppen bij ‘marriage’ gaat Conexperience verder. Samen oud worden met de klant is de laatste en belangrijkste stap van deze episodes. Het begrijpen dat de klant behoeftes heeft en soms wat te vieren heeft hoort bij deze fase. Het bedrijf begrijpt dat de klant foutjes kan maken en er is wederzijds respect en vertrouwen. Het kan ook zijn dat de klant besluit het bedrijf te verlaten, vaak omdat er iets is voorgevallen dat het vertrouwen heeft beschadigd. Maar wanneer de klant samen met uw bedrijf oud wil worden, zal hij daar trots op zijn. Het aan de hele wereld vertellen en een leven lang klant zijn.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?