Conexperience | Case Spotta
16781
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16781,page-child,parent-pageid-16789,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Case Spotta

Customer Safari en Customer Journey Mapping

Het begeleiden van een Customer Safari en uitvoeren van een workshop Customer Journey Mapping voor Spotta. Dit hebben we voor het MKB segment uitgevoerd, aangezien Spotta voor dit segment het grootste potentieel zag.

Wat Spotta zich afvroeg:

  • Kan Conexperience door middel van Customer Experience consultancy een Customer Safari begeleiden en een workshop Customer Journey Mapping inclusief verbetersessie verzorgen?
  • Kunnen we hiermee het potentieel ontdekken om de verbeteringen ook door te gaan voeren?

De oplossing van Conexperience:

  • Klantsafari

Neem collega’s van Spotta mee op reis in de eigen organisatie als klant. Laat henzelf en 3 echte klanten een klantreis meemaken.

 

  • Workshop Customer Journey Mapping en verbetersessie

Het visualiseren van de klantbeleving van de MKB klant van Spotta op touchpoint niveau. Het opleveren van verbeterideeën om meteen mee aan de slag te gaan.

Wat daarvoor nodig was:

  • Een klantsafari, waarbij de collega’s minimaal 1 klantproces uitvoeren, inclusief begeleiding en inclusief ContextMapp tooling.
  • Het uitvoeren van de 6 stappen Customer Journey Mapping methode workshop en een verbetersessie.

Wat Erik van Lunteren, CRM Manager van Spotta zei:

“Het was echt gunstig. We hebben nu de overtuiging dat we de goede dingen gaan doen. Het resultaat van de samenwerking met Conexperience is concreet en collega’s zijn gemotiveerd te starten met het verbeteren van de klantbeleving.”