Conexperience | Wie zijn wij
16802
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16802,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

WIE ZIJN WIJ

U bent tevreden als uw klanten dat zijn, wij zijn tevreden als u dat bent.

Wij helpen u bij de verbetering van de klantervaring.

De aanpak en methodes van Conexperience zijn onderscheidend vanwege de centrale rol die de klant inneemt in alle stappen van de aanpak. Conexperience kijkt niet van een afstandje naar hoe de klant het contact met uw bedrijf ervaart, maar betrekt deze erbij. Klanten worden persoonlijk gehoord en medewerkers stappen zelf in de schoenen van de klant. Conexperience bekijkt knelpunten in processen niet vanuit interne afdelingen, maar altijd vanuit extern, door de ogen van de klant.

“Conexperience werkt met klanten, patiënten, burgers, studenten en medewerkers, stuk voor stuk ‘klanten’ in een specifieke omgeving. De aanpak van Conexperience is universeel, deze gebruiken we voor alle doelgroepen”

Mogen wij u helpen om een levenslange relatie aan te gaan met uw klant?

Danny Peters

Danny Peters is oprichter van Conexperience en werkt al meer dan 15 jaar in de wereld van Customer Experience Management. Begonnen met het optimaliseren van klantprocessen in contact centers en uitgegroeid tot één van Nederlands’ meest gewaardeerde specialisten op het gebied van klantbeleving en de verbetering daarvan. Danny heeft een doordachte methode ontwikkeld waarmee je in 6 stappen een levenslange relatie kunt aangaan met je klant. In april 2017 verschijnt hierover zijn boek: Van flirten naar eeuwige trouw - Klantbeleving in zes stappen. Danny zijn visie is dat een klantrelatie kan werken als een menselijke relatie, waarin de partners op elkaar bouwen en elkaar vertrouwen. Klaar om een levenslange relatie aan te gaan met uw klant?

Carmen Phillips

Carmen Phillips is Britse van oorsprong en actief vanuit een passie voor leiderschap als business coach en change manager. Carmen is eigenaar van On Purpose Management, en richt zich op managementvraagstukken op het gebied van purpose, customer experience, performance en persoonlijke ontwikkeling. Carmen heeft zo’n 20+ jaar werkervaring op het gebied van leidinggeven en beleving, en een MBA scriptie op het gebied van leiderschap, psychological contracting en employee engagement heeft gezorgd voor de nodige verdieping. Ze vindt de methodes van Conexperience aansprekend, pragmatisch en doordacht. Met deze methodes ontstaan volgens haar waardevolle inzichten in de beleving van klanten en meer focus. Qua filosofie, visie en aanpak vullen Carmen en Conexperience elkaar perfect aan.

Wietse Westerhuis

Wietse Westerhuis is oprichter van Dimenzi en mede-initiatiefnemer van Dimenzi SMART Dashboard. Als interim manager en management consultant is Wietse sinds 2003 actief in de Klantcontact branche in zowel binnen- als buitenland. Hij heeft zich gespecialiseerd in het vereenvoudigen van het management van klantcontact en het verbeteren van prestaties van klantcontact organisaties. Wietse is ervan overtuigd dat organisaties het potentieel van hun klantcontacten onvoldoende benutten. Hij helpt organisaties om dit potentieel inzichtelijk te maken door o.a. de inzet van SMART Dashboard. Hiermee worden alle dimensie van Klantcontact samengebracht en is het mogelijk om klantcontact eenvoudiger te managen en doelgericht te verbeteren. Dimenzi verbindt de prestaties van de Klantcontactorganisatie en de beleving van klanten met elkaar. Daarmee is Dimenzi een waardevolle aanvulling op de diensten van Conexperience.

Chintia van Unen

Chintia van Unen is Senior Customer Experience Consultant en heeft ruim 23 jaar ervaring in de zakelijk dienstverlening waardoor ze deze door en door kent in al haar facetten. De laatste jaren heeft Chintia vooral gewerkt in de Callcenterbranche en daarmee veel gewerkt aan klantcontact strategie, coaching van teamleiders en teams t.a.v. klantbewustzijn, houding en gedrag. Samen met Conexperience heeft Chintia als Customer Experience manager en programmamanager meerdere succesvolle projecten uitgevoerd waaronder bij Binckbank, Alex, Natuurmonumenten en KPN. De LEAN methodiek die Chintia gebruikt in haar projectmanagement en continue verbetertrajecten sluiten goed aan bij de methodiek van Conexperience.

Rosaria Cirillo

Rosaria Cirillo is a customer experience expert, trainer and TEDx speaker specialized in driving change using Net Promoter System and Voice of Customer as compass to move from data to insight to action to results. Originally from Italy, Rosaria has lived in the Netherlands since 2002 working for companies such as Forrester, Adobe, Convergys and Philips in the area of customer experience. In 2013 she founded Wow Now with the mission to bring more happiness into the world by improving interactions with companies. She provides advice and training in the areas of Customer Experience, Voice of the Customer, Net Promoter System, Customer Service and E-commerce, with special focus on life-enriching customer experiences that make customers happier and create a sustainable “happiness driven growth”. Rosaria is a CCXP, CXPA ART and NPS2 certified professional. Her Wow Now developed frameworks, and expert analyses are a great fit to the Conexperience method.

Uiteraard staat klanttevredenheid bij onze eigen klanten ook centraal.

Wij helpen u bij de verbetering van de klantervaring.