Conexperience | Wie zijn wij
16802
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16802,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

WIE ZIJN WIJ

U bent tevreden als uw klanten dat zijn, wij zijn tevreden als u dat bent.

Wij helpen u bij de verbetering van de klantervaring.

De aanpak en methodes van Conexperience zijn onderscheidend vanwege de centrale rol die de klant inneemt in alle stappen van de aanpak. Conexperience kijkt niet van een afstandje naar hoe de klant het contact met uw bedrijf ervaart, maar betrekt deze erbij. Klanten worden persoonlijk gehoord en medewerkers stappen zelf in de schoenen van de klant. Conexperience bekijkt knelpunten in processen niet vanuit interne afdelingen, maar altijd vanuit extern, door de ogen van de klant.

“Conexperience werkt met klanten, patiënten, burgers, studenten en medewerkers, stuk voor stuk ‘klanten’ in een specifieke omgeving. De aanpak van Conexperience is universeel, deze gebruiken we voor alle doelgroepen”

Maak kennis met onze Connectors

Danny Peters

Danny Peters is oprichter van Conexperience en werkt al meer dan 15 jaar in de wereld van Customer Experience Management. Begonnen met het optimaliseren van klantprocessen in contact centers en uitgegroeid tot één van Nederlands’ meest gewaardeerde specialisten op het gebied van klantbeleving en de verbetering daarvan. Danny heeft een doordachte methode ontwikkeld waarmee je in 6 stappen een levenslange relatie kunt aangaan met je klant. In april 2017 verschijnt hierover zijn boek: Van flirten naar eeuwige trouw - Klantbeleving in zes stappen. Danny zijn visie is dat een klantrelatie kan werken als een menselijke relatie, waarin de partners op elkaar bouwen en elkaar vertrouwen. Klaar om een levenslange relatie aan te gaan met uw klant?

Annelise Scholl

Annelise Scholl heeft een masteropleiding in Design Management en Innovatie met een focus op Luxury Brands en duurzaamheid aan de University of the Arts, Londen. Annelise is gepassioneerd als het gaat om merkwaarden en zaken die werken voor positieve menselijke evolutie; duurzaamheid, geluk, welzijn en menselijke connecties. Als Communicatie Designer bij Conexperience gebruikt Annelise design thinking methodes en strategieën bij Customer Experience en Service Design trajecten. Met haar ervaring in strategische branding is zij ook verantwoordelijk voor onze externe communicatie, het delen van ervaringen van Conexperience met de buitenwereld.

Bobby Brand

Bobby Brand heeft zijn opleiding Industrial Design gedaan in Amerika aan de College of Art in Design Savannah. Na zijn afstuderen is hij in Amerika voor circa twee jaar werkzaam geweest als designer bij Kohler. Hij is een gepassioneerde, ambitieuze en veelzijdige ontwerper, met veel aandacht voor detail, strevend naar perfectie en innovatie. Een positieve klantbeleving van de ontworpen producten en service staat voor hem centraal in het proces, wat in de lijn staat met de visie van Conexperience. Open-minded en zoekend naar uitdagingen om de grenzen van Conexperience te overschrijden als Service Designer is zijn goal.

Frans Reichardt

Frans Reichardt is De Klantenluisteraar en helpt bedrijven aan blije klanten en betere resultaten. Dit doet hij als adviseur, trainer en spreker. Frans werkt vanuit de overtuiging dat “Loyaliteit ván de klant begint met loyaliteit áán de klant”. Voor hem vormt klantfeedback (‘luisteren naar de klant’) de basis voor voortdurende verbetering klantgerichte processen. Met Conexperience zet hij concrete stappen op weg naar bedrijfssucces. Met meer dan 30 jaar ervaring in direct marketing & customer marketing. Hij is een bevlogen inspirator & motivator en auteur van Business Bloopers – de belangrijkste lessen uit meer dan 175 pijnlijke bedrijfsuitglijders en miljoenenverslindende marketingmissers, Meer Opens Meer Clicks en Mijn Klant Begrijpt Mij (Nog) Niet (e-book).

Olf Uineken

In de afgelopen 25 jaar heeft Olf zich ontwikkeld tot een breed inzetbare strategisch adviseur en specialist op het gebied van Customer Service en ICT. Zijn focus is procesoptimalisatie en ontwerp van de onderliggende technische infrastructuur. Hierbij alle aspecten van de ICT eigen gemaakt zoals softwareontwikkeling, netwerkt infrastructuur, e-commerce, Reporting & Analytics. De afgelopen 10 jaar heeft Olf in (middel) grote ondernemingen een belangrijke rol gespeeld in de (re)organisatie van de customer service en de onderliggende technische infrastructuur. Hij maakt een verschil door zijn gedrevenheid, eigen menig en overtuigingskracht. Olf staat bekend om zijn passie voor het vak en bereidheid om kennis te delen en te leren van fouten.

Rolf Wentink

Rolf Wentink is de oprichter van Bureau12. Hij werkt al meer dan twintig jaar met succes in omgevingen waarin klantcontact centraal staat. Rolf is Customer Experience Expert, Klantcontact-consultant en Lean Green Belt. Hij heeft grote ervaring met het verbeteren van de klanttevredenheid bij tal van opdrachtgevers en complementeert het werk van Conexperience in een aantal projecten.

Robbert Veltman

Robbert is al meer dan 10 jaar gepassioneerd Customer Experience professional en dat merk je! Dankzij zijn MBA Customer Management, zijn achtergrond als Call Center manager en zijn uitgebreide ervaring met het opzetten en implementeren van grote customer experience programma’s is Robbert zeer effectief en worden er snel resultaten geboekt. Zijn drive, kennis en enthousiasme zijn hierbij erg aanstekelijk, mensen werken graag samen met hem. Robbert is medeoprichter van Buro Improof waarmee hij een verschil wil maken voor alle klanten, gasten, patiënten, leerlingen en deelnemers in Nederland. Want daar gaat het om, het realiseren van een uitstekende beleving voor klanten waarmee een organisatie het verschil maakt.

Barbara van Duin

Barbara van Duin is een gecertificeerde Customer Experience Professional die haar sporen heeft verdiend binnen de financiële dienstverlening, energie en telecom. Als interim manager en adviseur zet Barbara zich in voor jouw Customer Experience Strategie, Klantgerichte Cultuur, Merkbeleving, Customer Journey Mapping en vernieuwende marketing & service concepten op basis van Design Thinking. Barbara heeft in verschillende landen gewoond en met klanten van verschillende culturen gewerkt. Het is haar gehandicapte broer die haar heeft geleerd om zonder vooroordelen te observeren, te luisteren en creatief te zijn in oplossingen. Om echt klantgericht te werken, moet je de taal spreken van alle disciplines binnen een organisatie. En dat is de reden waarom Barbara zich aansluit bij het Conexperience netwerk.

Frank Heijmen

Frank Heijmen is de Business Process Management specialist van Nederland en introduceert de term CPM (Customer Process Management) op de markt. Frank heeft een BPM-master behaald en is gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfsprocessen op de aanwezige klantreis en creëert klant gestuurde organisaties. Daarnaast heeft hij een coachinggraad behaald bij BGL & Partners, wat hem helpt om met zijn onuitputtelijke passie gewenste veranderingen daadwerkelijk permanent door te voeren en te laten beklijven in iedere organisatie. Hij heeft ervaring opgedaan bij Cirque du Soleil Productions B.V., ABN AMRO, Monuta, Menzis, maar verbreedde zijn horizon ook in het MKB bij een diversiteit aan bedrijven.

Jordi van Eijsden

Jordi is een trainer en coach voor wie Customer Experience een vanzelfsprekend fenomeen is. Zijn expertise vind je terug in zijn commerciële en communicatieve vaardigheden, waarbij de werking van het brein een prominente rol heeft. Jordi zoekt graag de uitdaging op om mensen uit hun comfortzone te krijgen en hen te ondersteunen in hun zelfontplooiing. Uiteraard streeft hij hierbij blijvende gedragsverandering na. Dankzij zijn achtergrond als ondernemer, diverse leidinggevende functies en zijn ervaring als trainer en coach bij diverse beursgenoteerde organisaties, weet hij dat niet alleen de Customer Journey van belang is, maar ook aandacht voor de Employee Journey essentieel is. Jordi heeft in zijn rol als trainer en coach passie en plezier hoog in het vaandel staan. Het is dan ook niet verrassend dat het bijdragen aan of realiseren van klant èn werknemersgeluk een sterke drijfveer van hem is.

Carmen Phillips

Carmen Phillips is Britse van oorsprong en actief vanuit een passie voor leiderschap als business coach en change manager. Carmen is eigenaar van On Purpose Management, en richt zich op managementvraagstukken op het gebied van purpose, customer experience, performance en persoonlijke ontwikkeling. Carmen heeft zo’n 20+ jaar werkervaring op het gebied van leidinggeven en beleving, en een MBA scriptie op het gebied van leiderschap, psychological contracting en employee engagement heeft gezorgd voor de nodige verdieping. Ze vindt de methodes van Conexperience aansprekend, pragmatisch en doordacht. Met deze methodes ontstaan volgens haar waardevolle inzichten in de beleving van klanten en meer focus. Qua filosofie, visie en aanpak vullen Carmen en Conexperience elkaar perfect aan.

Rosaria Cirillo

Rosaria Cirillo is een expert op het gebied van Customer Experience. Zij is trainer en TEDx-spreker die gespecialiseerd is in Change Management met behulp van het Net Promoter System en Voice of Customer programma’s om naar data naar inzicht naar actie naar resultaten te komen. Oorspronkelijk uit Italië heeft Rosaria sinds 2002 in Nederland gewerkt voor bedrijven zoals Forrester, Adobe, Convergys en Philips. In 2013 richtte ze Wow Now op met de missie om meer geluk in de wereld te brengen door de interacties met en tussen bedrijven te verbeteren. Met speciale aandacht voor de levensverrijking van klantervaringen die klanten gelukkiger maken en een duurzame 'geluksgedreven groei' creëren. Rosaria is een CCXP, CXPA ART en NPS2 gecertificeerd professional.

Uiteraard staat klanttevredenheid bij onze eigen klanten ook centraal.

Wij helpen u bij de verbetering van de klantervaring.