Innovatie

Power of purpose

Wat is onze purpose? Laten we samen op zoek gaan!

 

Onderzoek toont aan dat organisaties die sterk gericht zijn op hun purpose (zingeving) het significant beter doen dan organisaties die dat niet zijn. Ook behouden zij hun personeel langer en zijn zij financieel succesvoller.

Methodologie:

In een workshop van 1 dag, samen met uw strategie team, brengen we individuele en collectieve drijfveren in kaart. Daarna gaan we de purpose verwoorden, valideren en met elkaar oefenen. Aan het einde van de workshop staat er een gedragen purpose. 

Resultaat:

Een gemeenschappelijk beeld van de purpose van de individuen en de organisatie, zodat er draagvlak is en een richting. Het is mogelijk te starten met de verbetering van de klantbeleving, het HR-beleid of marketingactiviteiten. Door middel van visualisaties is interne communicatie over de purpose waardevol en logisch.

Het continu verbeteren van klantprocessen met het oog op klantwaarde en business waarde is een bewezen aanpak. Door dit te doen vanuit het klantperspectief nemen de discussies af en het bewijs toe.

Methodologie:

Door middel van het analyseren van data, het doen van kwalitatief onderzoek en het in kaart brengen van klantprocessen, is het mogelijk om gericht aan de klantbeleving te werken. Deze verbeteringen hebben zowel invloed op de klantwaarde als de business waarde. Dit doen we met behulp van workshops, pragmatische documenten, visualisaties, presentaties en andere hulpmiddelen. We hebben hiervoor een toolkit ontwikkeld die in 7 stappen het gehele proces doorloopt. We betrekken alle kanalen en verschillende afdelingen.

 

Resultaat:

Geoptimaliseerde processen die de klantbeleving positief beïnvloeden. Meer gestroomlijnde samenwerking en betere communicatie tussen afdelingen. Vanaf analyse, via onderzoek naar ideeën en de uiteindelijke implementatie hiervan. De KPI's op klantwaarde en business waarde verbeteren.

Customer Excellence

TESTIMONIAL

“DOORDAT WE DE PURPOSE IN WOORDEN HEBBEN GEVAT EN DIT GEVISUALISEERD HEBBEN, KUNNEN WE NU FOCUSSEN OP WAT ECHT BELANGRIJK IS EN ONZE ORGANISATIE LATEN GROEIEN."

CONNIE MÖLDERS/ DENKFYSIO / CO-FOUNDER

Conexperience is:

Logo G-CEM CertificationLogo_JPEG.jpg

Connect met ons!

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

Conexperience © 2020