Strategie

CX

strategie

Het ontwikkelen van een strategie die de visie op de klantbeleving helder maakt, waarbij de merkbeloften, stakeholders, huidige initiatieven, benodigde resources en investeringen een onderdeel zijn. Dit alles met tot doel om de gehele organisatie in beweging te krijgen met een strategie die staat als een huis.

Methodologie:

We interviewen stakeholders en vertalen dit in doelen voor Customer Experience Management en de organisatie. In enkele workshops voeren we dialogen met multidisciplinaire teams om tot de kern te komen en draagvlak te creëren. We gebruiken theoriën van Simon Sinek en specifiek gekozen modellen.

 

Resultaat:

Een onderbouwde en gedragen Customer Experience strategie die past in elke fase waarin de organisatie zich bevindt. Niet alleen voor de board room, maar ook voor de rest van de organisatie. Het kan direct gebruikt worden in trajecten, overleggen en voor het maken van keuzes. Een mooi vormgegeven document dat intern gedeeld en gebruikt kan worden.

“WE ZIJN NU OVERTUIGD DAT WE DE DINGEN JUIST GAAN DOEN. DE RESULTATEN VAN HET WERKEN MET CONEXPERIENCE ZIJN CONCREET EN COLLEGA'S ZIJN GEMOTIVEERD OM TE STARTEN MET HET VERBETEREN VAN DE KLANTBELEVING."

ERIK VAN LUNTEREN / CRM MANAGER / SPOTTA

TESTIMONIAL

Het verzamelen en presenteren van de feiten en het bewijs omtrent Customer Experience, loyaliteit en tevredenheid. We doen dit door middel van survey's, metingen, kwalitatief onderzoek, analyses en data science. We werken altijd in alle aanwezige kanalen en over afdelingen heen.

Methodologie:

 

We verzamelen bestaande en missende data omtrent de beleving van klanten. We visualiseren dit in overzichtelijke dashboards, altijd vanuit het perspectief van de klant. Een ROI rapport kan onderdeel zijn van de methodologie. De financiën zijn voor ons een belangrijk onderdeel om Customer Experience initiatieven te starten.

 

Resultaat:

Leesbare rapporten en diepgaande analyses op bestaande en nieuwe verzamelde data. Met mogelijk een ROI rapport waarin de financiën staan uitgewerkt.

CX Measurement & ROI

TESTIMONIAL

“OMDAT WE DE METHODE VAN CONEXPERIENCE GEBRUIKEN, HEBBEN WE NU EEN HELDER EN ONDERBOUWD BEWIJS HOE HET GAAT MET DE KLANTBELEVING."

SENIOR CX MANAGER / TELCO

CX Culture and Adoption

Zorg ervoor dat de organisatie klaar is voor de verandering. Omdat werken aan Customer Experience niet iets is van een afdeling of een project, maar een continue manier van werken in de gehele organisatie. Het begeleiden van de cultuurverandering is hierbij van groot belang. De adoptie van een (nieuw) gedachtegoed is niet vanzelfsprekend.

Methodologie:

 

Onder begeleiding van Conexperience en het management team creëren we interventies in de organisatie. We zorgen ervoor dat er een verandering komt, waarbij adoptie belangrijk is. Dit doen we door in workshops, voorbeeldgedrag en uitmuntende communicatie iedereen mee te krijgen. We organiseren een Klantarena en laten managers en medewerkers op Klantsafari gaan, ze stappen in de schoenen van de klant.

 

Resultaat:

De medewerkers weten en voelen dat het nodig is om te veranderen. Ze accepteren de benodigde cultuurverandering. Ze komen in beweging en geven het goede voorbeeld. Conexperience zorgt voor een sense of urgency en een sense of excitement.

TESTIMONIAL

“GOED GEDAAN CONEXPERIENCE, WE HEBBEN NIEUWE INZICHTEN VERKREGEN OM ONZE KLANTPROCESSEN TE OPTIMALISEREN."

DANNY DECOSTER / PERFORMANCE & CHANGE MANAGEMENT / LUMINUS

Conexperience is:

Logo G-CEM CertificationLogo_JPEG.jpg

Connect met ons!

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

Conexperience © 2020