OVER ONS

We verbeteren klantbeleving voor klanten en medewerkers. Dit doen we met behulp van Customer Experience Management. Met bewezen en pragmatische methoden en technieken zorgen we voor impact bij klanten en in de organisatie.

Onze methodology behelst een human centered aanpak, met elementen van Design Thinking. Inzichten verkrijgen we via empathie gerichte oefeningen als middel om medewerkers en managers in de schoenen van de klant te zetten.

 

We gebruiken Customer Journey Mapping en Service Design, waarmee Conexperience bottlenecks in klantprocessen opspoort en oplost. We betrekken medewerkers en klanten, zodat met gedragen oplossingen de doelstellingen behaald worden.

Conexperience werkt met cliënten, patiënten, burgers, studenten, medewerkers en andere doelgroepen, waarbij we altijd dezelfde methoden kunnen toepassen.

Conexperience is opgericht in 2008, heeft een kantoor in Zwolle en werkt voor alle sectoren in de Europese markt, met een focus op het thuisland Nederland.

Danny Peters

Managing Director

Danny Peters is oprichter van Conexperience en werkt al meer dan 20 jaar in het Customer Experience Management vakgebied. He begon met het optimaliseren van klantprocessen in contact centers en is in Nederland een bekend en vooraanstaand expert op het gebied van klantbeleving. Danny heeft een doordachte en pragmatische methodology ontwikkeld om klantbeleving te onderzoeken, inzichtelijk te maken en te verbeteren. De 7 fasen toolkit Customer Journey Management en de 6 stappen Customer Journey Mapping zijn reeds door tientallen organisaties gebruikt om te werken aan het verbeteren van de klantbeleving voor klanten en medewerkers. Als co-owner van Milkymap en Contextmapp heeft Danny tools in handen om het onderzoeken en visualiseren digitaal te faciliteren en aan te leren binnen organisaties.

Danny Molenaar

Connector

Met 15 jaar werkervaring is Danny Molenaar een expert op het gebied van Customer Experience Management. Hij werkte voor grote organisaties, zoals Univé, VGZ, Aegon en Alliander. Daar maakte hij het verschil door klantgerichte services te ontwerpen en te implementeren. Als zelfstandig ondernemer is Danny Molenaar verbonden als Connector aan Conexperience, waarbij hij toegevoegde waarde levert op het gebied van CX strategie, Customer Experience en Employee Experience.

Annelise Scholl

Communication Designer

Annelise heeft een Master's Degree in Design Management and Innovation met als specialisatie Luxury Brands. Ze heeft een passie voor merkwaarden en organisaties die werken aan sustainability. Daarbij spelen thema's zoals: happiness, gezondheid, sociaal-economische balans en menselijke maat een belangrijke rol. Als Communication Designer, Annelise past Design Thinking strategieën toe om te werken aan Customer Experience and Service Design. Met haar ervaring in marketing en brand strategy, is Annelise ook verantwoordelijk voor de externe communicatie. Het delen van kennis en ervaring vanuit Conexperience met de buitenwereld.

Rosaria Cirillo

Connector

Rosaria is een gewaardeerde Customer Experience expert op internationaal niveau. Ze is trainer, TEDx spreker, gespecialiseerd in het brengen van happiness in organisaties. Haar achtergrond is in het vertalen van data naar insights. Rosaria is geboren in Italië en woonachtig in Nederland sinds 2002. Zij heeft gewerkt voor Forrester, Adobe, Convergys en Philips. In 2013 heeft ze haar eigen consultancy bedrijf opgericht met de missie om meer happiness te brengen onder de noemer: 'happiness driven growth'.

Robbert Veltman

Connector

Robbert heeft meer dan 10 jaar ervaring in Customer Experience Management en is als Connector verbonden aan Conexperience. Hij heeft een passie voor klanten en dankzij zijn MBA Customer Management kan hij the theorie en de praktijk aan elkaar verbinden. Naast het optimaliseren van Customer Journey's is Robbert zeer bedreven in onderzoek en metingen.

Robbert is zeer resultaatgericht en zoekt altijd naar het optimale resultaat voor de klant en de organisatie.

Frans Reichardt

Connector

Frans Reichardt is de klantluisteraar van Nederland en verbonden aan Conexperience als Connector. Frans gelooft erin dat de loyaliteit van de klant begint bij loyaliteit aan de klant. Met meer dan 30 jaar ervaring in direct marketing en Customer Experience is hij een veelgevraagd spreker. Schrijver van enkele boeken over klantgerichtheid en over business bloopers. Met het luistereen naar klanten levert Frans een actieve bijdrage aan de opdrachten van Conexperience.

Olf Uineken

Connector

In de afgelopen 25 jaar heeft Olf veel ervaring opgedaan als expert en strategisch adviseur op het gebied van ICT oplossingen voor Customer Experience. Hij richt zich op het verbeteren van klantprocessen, het design en de onderliggende architectuur die daarvoor nodig is. Zijn specialisaties zijn Customer Service, reporting & analytics en software development. Als partner en mede-oprichter van Milkyway D-Sign Factory, waarin Danny Peters en Olf zowel Milkymap als Contextmapp hebben ondergebracht, kan Olf vanuit techniek een directe invloed uitoefenen op het verbeteren van klantbeleving.

Rolf Wentink

Connector

Rolf is verbonden aan Conexperience als Connector. Reeds meer dan 20 jaar werkt hij in omgevingen waar klantcontact een belangrijke rol speelt bij de klantbeleving. Hij heeft veel ervaring met het verbeteren van klanttevredenheid en kan op board room niveau impact creëren. De samenwerking met Conexperience en zijn consultancy bureau zijn al jaren prettig en van toegevoegde waarde voor onze gezamenlijke opdrachtgevers.

Conexperience is:

Logo G-CEM CertificationLogo_JPEG.jpg

Connect met ons!

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

Conexperience © 2020