Toolkit

Customer Journey Management

7 fasen Customer Journey Management

Voor het verbeteren van klantbeleving, heeft Conexperience een 7 fasen Toolkit Customer Journey Management ontwikkeld. Een helder en praktisch uit te voeren stappenplan dat is 8 weken doorlopen kan worden. Van onderzoek naar visualisatie, van verbeterideeën naar implementatie.

Methodologie:

Gestoeld op Service Design en Customer Journey Mapping is de Double Diamond methodiek uitermate geschikt om Customer Journey's te optimaliseren. Met een Toolkit die zowel fysiek als digitaal beschikbaar is, doorlopen we 7 fasen om te komen een verbeterde Customer Journey.

 

Resultaat:

Bestaande doelen of nieuw opgestelde doelen worden behaald. Klanten zijn betrokken bij het onderzoek en bij de prototypes. Een multidisciplinair team boekt resultaat in een zeer korte periode. Geheel of gedeeltelijk overgedragen aan de organisatie, methodiek en materialen.

“WE ZIJN NU OVERTUIGD DAT WE DE DINGEN JUIST GAAN DOEN. DE RESULTATEN VAN HET WERKEN MET CONEXPERIENCE ZIJN CONCREET EN COLLEGA'S ZIJN GEMOTIVEERD OM TE STARTEN MET HET VERBETEREN VAN DE KLANTBELEVING."

ERIK VAN LUNTEREN / CRM MANAGER / SPOTTA

TESTIMONIAL

TESTIMONIAL

“GOED GEDAAN CONEXPERIENCE, WE HEBBEN NIEUWE INZICHTEN VERKREGEN OM ONZE KLANTPROCESSEN TE OPTIMALISEREN."

DANNY DECOSTER / PERFORMANCE & CHANGE MANAGEMENT / LUMINUS

Conexperience is:

Logo G-CEM CertificationLogo_JPEG.jpg

Connect met ons!

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

Conexperience © 2020