DE TOOLS WAARMEE WE WERKEN

Praktische tools om de Customer Experience te onderzoeken en te visualiseren, dat is waarom we mede-eigenaar zijn van Milkyway D-Sign Factory. Met mede-oprichter Olf Uineken werken we aan oplossingen die individuen en organisaties helpen om klantbeleving te verbeteren.

Visualiseer uw Customer Journey's

Ontwerp, deel en verbeter de klantbeleving door het gebruik van Milkymap. Maak het mogelijk om samen te werken aan de visualisaties van de Customer Journey's. Het platform is makkelijk te gebruiken en heeft vele mogelijkheden om professioneel en gedetailleerd de Customer Journey in kaart te brengen. Voor de workshop om te leren werken met Milkymap en de methode erachter, klik hier.

TESTIMONIAL

“ECHT ONDER DE INDRUK VAN WAT IK ZAG VANDAAG. DE MARKT IS ER KLAAR VOOR EEN TOOL ZOALS DEZE. KNAPPE ONTWIKKELING DOORGEMAAKT EN ECHT EEN PRAKTISCH PLATFORM!"

MIKE WITTENSTEIN / STORY MINERS / FOUNDER

Customer Journey Research

on the Go... simpel en effectief!

Ontwerp uw eigen onderzoek in het dashboard en nodig de participanten uit. De app zorgt ervoor dat participanten hun input kunnen leveren, zij houden hun dagboek digitaal bij. U krijgt kwalitatief inzicht in de beleving van klanten of mystery shoppers.

TESTIMONIAL

“HANDIG OM TE GEBRUIKEN EN LEUK OM ALS TEAM MEE AAN DE SLAG TE ZIJN. DEZE TOOL HELPT ONS OM GOED ONDERZOEK TE DOEN. CONTEXTMAPP IS EEN VOLWASSEN PLATFORM DAT IN ONZE ORGANISATIE BREED GEBRUIKT WORDT."

CONSULTANT / ENERGY COMPANY / BELGIUM

Conexperience is:

Logo G-CEM CertificationLogo_JPEG.jpg

Connect met ons!

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

Conexperience © 2020